Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ve LG G6'nın en net görüntüleri ortaya çıktı

Akıllı telefon pazarında uzun süredir merakla beklenen Samsung Galaxy S8 ve LG G6 modellerinin en net görselleri yayınlandı. Paylaşılan fotoğraflar tasarım özellikleri hakkında önemli bilgiler veriyor
Samsung Galaxy S8 ve LG G6'nın en net görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung ve LG’nin yeni amiral gemisi modellerinin tanıtılmasına çok kısa bir süre kala cihazlar hakkında güncel bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Özellikle akıllı telefonlarla ilgili -büyük bölümü doğru çıkan- sızıntı paylaşımlarıyla ünlenen evleaks, kendisi için yoğun geçen bu süreçte Samsung Galaxy S8 ve LG G6'nın en net görsellerini paylaştı.


Yayınlanan fotoğraflar her iki cihaz için daha önce sızdırılan detayları doğruluyor. İlk olarak Galaxy S8'in ön yüzünde, ekranın kenarlarında oldukça ince bir çerçeve dikkat çekiyor. Cihazdaki parmak izi okuyucusu ise telefonun arka yüzeyine, kameranın hemen yanına konumlandırılmış. LG’nin amiral gemisi G6 modelinin arka yüzeyinde ise çift lensli kamera ve parmak izi okuyucusu net şekilde fark ediliyor. Telefonun özellikle arka bölümü ana hatlarıyla LG G5'i andırıyor.

LG G6 ve Samsung Galaxy S8 bu ayın sonunda tanıtılabilir


Her iki akıllı telefonda da şeffaf bir kılıfın yer alması, sızıntının bir kılıf üreticisi tarafından yapılmış olabileceği fikrini güçlendiriyor. LG G6'nın 26 Şubat’ta düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılması beklenirken, Galaxy S8'in ise 27 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Barselona’da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi’ne görücüye çıkarılacağı düşünülüyor.
Samsung Galaxy S8 ve LG G6'nın en net görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör


Daha önce elde edilen bilgilere göre LG G6'nın 5.7 inch 2880 x 1440 piksel çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 821 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir depolama alanı ve 3200 mAh batarya ile gelmesi bekleniyor.

Diğer taraftan Galaxy S8'in Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti, 4 GB LPDDR4 RAM, 64 GB UFS 2.1 depolama alanı, 3250/3750 mAh kapasiteli batarya, 12 MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, Bixby akıllı asistan ve DeX dock ile birlikte tanıtılacağı ifade ediliyor. Bakalım yeni amiral gemisi modelleri kullanıcıların beklentilerini karşılayacak mı…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8923 kez okundu.
50 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
evleaks, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim