Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus için üç yeni renk seçeneği geliyor

Samsung, 2017 yılının en beğenilen akıllı telefonları arasına giren Galaxy S8 ve S8 Plus modellerine yeni renk seçenekleri ekliyor. Amiral gemisi telefonlar artık üç yeni tona sahip.
Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri piyasaya sürüldüğünde Gece Siyahı, Arktrik Gümüş, Altın Sarısı, Mercan Mavisi ve Orkide Grisi gibi bir dizi renk seçeneği ile satışa sunulmuştu. Öyle görünüyor ki Samsung, 2017 model amiral gemilerine yeni renk seçenekleri eklemeye hazırlanıyor.
Yayınlanan bir rapor, Galaxy S8'in Buz Gölü Mavisi, Füme Mor Grisi ve Bataklık Altın Sarısı renkleriyle satışa sunulacağını ortaya koyuyor. Galaxy S8 Plus ise yalnızca bahsi geçen son iki tonda gelecek.

Samsung, Galaxy S8'in önceki satış rekorlarını geçmesini istiyor

Yeni renk seçeneklerinin görselleri Samsung Tayvan'da ortaya çıkmış durumda. Ancak maalesef şimdilik yalnızca o ülkeye özel olup olmadıkları veya dünya genelinde satışa sunulup sunulmayacakları bilinmiyor. Muhtemelen, yeni renk varyantları piyasadaki modellerle aynı fiyata sahip olacak.
Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!
Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, 21 Nisan'da resmi olarak piyasaya sürülmesinden bu yana ilk üç hafta boyunca 5 milyonu aşan satışlarla oldukça iyi bir grafik yakaladı. Güney Koreli akıllı telefon üreticisinin mevcut çeyrekte yaklaşık 20 milyon Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus akıllı telefon satarak, 2017 yılı sonunda toplam 60 milyon satış rakamına ulaşması bekleniyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus geliştirme süreci başladı

Galaxy S8'in en çekici özelliklerinden biri, önceki Galaxy S modellerine kıyasla ön paneli tamamen kaplayan Sonsuz Ekran'a sahip olması. Samsung'un yaklaşan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinde bu ekranı geliştirmesi ve altına bir parmak izi sensörü entegre etmesi bekleniyor.
Akıllı telefonlar, Star ve Star 2 kod adlarını taşıyor ve arka kısımlarında çift lensli kameranın yer alacağına dair söylentiler var. Gelen haberlere göre Samsung bu yaz gelmesi beklenen Galaxy Note 8 üzerinde çalışırken bir yandan da Galaxy S9'un geliştirme sürecini başlatmış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5664 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim