Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsü sızdırıldı

Samsung'un üzerinde titizlikle çalıştığı, şirket tarihinin şimdiye kadarki en önemli amiral gemisi olması beklenen Samsung Galaxy S8'in ilk gerçek görüntüsünün internete sızdırıldığı idda ediliyor.
Samsung'un 18 Nisan'da tanıtılması beklenen Galaxy S8 modeliyle birlikte Galaxy S serisi için bazı tasarım değişikliklerine gitmesi bekleniyor. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca söz konusu değişikliklerle ilgili birçok duyum almıştık ve şimdi de akıllı telefonun ilk gerçek görüntüsünün sızdırıldığı görülüyor.
Slashleaks tarafından ortaya çıkarılan fotoğraf, Galaxy S8'i metalik altın renginde ve iki kenarlı kavisli bir ekranla gösteriyor. Sızdırılmış görüntüye baktığımızda fiziksel Home butonunun olmaması ve telefonun üst ve alt kısmında daha az çerçeve kullanılması dahil olmak üzere söylentilerdeki tüm değişiklikleri yansıttığını görüyoruz.
Önceki render'larda olduğu gibi bu fotoğrafta da Samsung logosu eski modellerde fiziksel Home butonunun bulunduğu yer olan ön panelin altına taşınmış şekilde görünüyor. Telefon ekranında ise Çince Ayarlar menüsü var. Ayrıca bir ayrıntı da resmin gerçekliğiyle ilgili şüphe uyandırıyor.

Telefon, Mart sonu gibi tanıtılabilir

Samsung'un yeni Galaxy S8'de, 3D Touch benzeri işlevselliğe sahip kapasitif navigasyon tuşlarına yer vereceği düşünülüyor ancak bu düğmeler görünürde yok. Ya fotoğraf Photoshop'lu bir Galaxy S7 Edge'i gösteriyor ya da şirket kullanımda değilken kapasitif tuşları gizleyerek daha fazla tam ekran alanı yaratacak bir özellik eklemiş.
Elbette tüm bunlar şu an için sadece bir iddia niteliğinde. Görüntüdeki cihaz Galaxy S8 olmayabilir. Ancak yine de bugüne kadar çıkan birçok söylentiyi yansıtması bakımından kayda değer görünüyor. Bu nedenle fotoğraftaki cihaz gerçek Galaxy S8 olmasa da akıllı telefonun neye benzeyebileceğini açıkça ortaya koyuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
43257 kez okundu.
124 kişi, toplam 132 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, fotoğraf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim