Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 Active detayları netleşiyor

Samsung amiral gemilerinin dayanıklılık odaklı versiyonu Active bu yıl da unutulmadı. Samsung Galaxy S9 Active yakında piyasaya çıkıyor. Samsung Galaxy S9 Active özellikleri haberimizde.

Belirli bir operatör grubuna özel olsa da Samsung’un ısrarla devam ettirdiği Active serisi bu yıl da bizleri bekliyor. Samsung Galaxy S9 Active yine orijinal modele göre keşke dedirten özelliklerle gelecek.

Samsung Galaxy S9 Active özellikleri

Samsung Galaxy S9 Active modelinin en önemli kısmı dayanıklılık. Su altında kalmaya ve darbelere karşı askeri standartlarda dayanıklılık sunan modelin kasası da buna göre sağlam malzemeden imal ediliyor. Ekran düz ve darbe destekleri nedeniyle de kasa oldukça kalın oluyor.

İç donanım açısından Active modelleri orijinalleri ile farklılaşmıyor. Snapdragon 845 yonga seti, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde otomatik aralıklı arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler mevcut.

En önemli farklardan birisi ekranda demiştik. 5.8 inçlik ekran düz bir tasarıma sahip ancak 18.5:9 görüntü oranı ile çerçevesiz bir görünüm sunuyor. Çözünürlük ise 2960x1440 piksel.

Diğer önemli fark ise batarya. Orijinal modelde 3000mAh kapasitede olan batarya bu modelde 4000mAh seviyesine çıkıyor. Böylece kullanım süreleri anlamında daha iyi değerler elde ediliyor. Samsung Galaxy S9 Active yine sadece AT&T operatörüne özel olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim