Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9, CES 2018'de tanıtılmayacak

Samsung'un Galaxy S9'u CES 2018'de tanıtabileceğine yönelik söylentiler vardı ancak şirket bunun pek ihtimal dahilinde olmadığını söyledi. Peki yeni amiral gemisi ne zaman duyurulacak?
Hatırlarsanız geçtiğimiz ay Evan Blass (@evleaks) Samsung'un Galaxy S9'u CES 2018'de (Tüketici Elektroniği Fuarı) tanıtmayı planladığını söylemişti. Yanıldığı ortaya çıktı. Korea Herald'a bir açıklama yapan teknoloji devi bunun pek olası olmadığını söyledi.
Açıklama bu senaryoyu kesin bir dille inkar etmese de Galaxy S9'u CES 2018'de duyurmak ve iki ay sonra piyasaya sürmek mantıklı görünmüyor. Peki Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ne zaman gelecek?
Kore Herald, şirketin yeni telefonu Mart ayında düzenleyeceği lansman etkinliğinde veya Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi (MWC) sırasında tanıtacağını belirtiyor. Geriye dönüp baktığımızda Samsung'un Galaxy S telefonlarını dört kez MWC'de ve dört kez de bağımsız bir etkinlikle tamamlamayı seçtiğini görüyoruz. Bu nedenle, Kore Herald'ın sunduğu her iki senaryo da eşit şansa sahip.

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus'ın beklenen özellikleri

Samsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri, daha ince çerçeveler dışında önceki Galaxy S8 serisine benzer bir tasarıma sahip olacak. S9 varyantında 5.8 inç kavisli Super AMOLED Sonsuz Ekran ekran yer alırken, S9+ ise 6.2 inç kavisli Super AMOLED Infinity Sonsuz Ekranla gelecek.
Yaklaşan S9 serisi, geçmiş yıllardaki gibi bazı ülkelerde Qualcomm'un Snapdragon 845 yonga seti, geri kalan diğer ülkelerde ise Exynos'lu şekilde satışa sunulacak. Akıllı telefonlarda 3.5mm kulaklık girişinin de yer alması bekleniyor.
Galaxy S9 ve S9+ AKG stereo hoparlörler ve parmak izi sensörüne sahip olacak. Parmak izi tarayıcısı büyük ihtimalle arka panelde yer alan çift kameranın altına yerleştirilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim