Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 serisi Snapdragon 845 yonga setini kullanan ilk akıllı telefon olacak!

Galaxy S9 serisiyle birlikte Snapdragon 845'in ayak sesleri duyulmaya başlandı. Samsung, Galaxy S8 serisindeki geleneği bozmuyor: Snapdragon 845 çipine sahip ilk akıllı telefon Galaxy S9 olacak.
Samsung'un Ağustos ayında, Galaxy S9 ve S9 + ikilisi için mevcut Snapdragon 845 yongalarını Qualcomm'dan satın aldığını duymuştuk. Bugün ise yayınlanan yeni bir rapor Qualcomm’un ilk etapta üreteceği Snapdragon 845 işlemcilerin tamamının Samsung tarafından satın alındığı doğrulandı.
Bildiğiniz üzere Samsung, yalnızca ABD pazarında Snapdragon işlemcili telefonlarını satışa sunuyor. Global pazarda ise Samsung'un kendi çözümü olan Exynos yonga setine yer verilen cihazlar satılıyor. Samsung'un Galaxy S9 serisi modellerinde de aynı stratejiyi kullanması bekleniyor.
2018 yılı içerisinde duyurulacak olan modellerden hiçbiri, Galaxy S9 serisinden önce Snapdragon 845 yonga setini kullanamayacak. Benzer bir durumla Galaxy S8’de kullanılan Snapdragon 835’te de karşılaşıldı. İlk etapta üretilen işlemcilerin tamamı Samsung tarafından satın alındığı için bazı firmalar amiral gemisi modellerinde Snapdragon 835'i kullanmayıp Snapdragon 821'e yönelmek zorunda kalmıştı. 
 
Son olarak Samsung Galaxy S9 serisinin beklenilenden 1 ay önce yani Şubat ayının sonuna doğru MWC'de (Mobil Dünya Kongresi) tanıtılmasının planlandığını söyleyelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6405 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, qualcomm ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim