Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy X'in tanıtılacağı tarih belli oldu

Samsung Mobile'ın patronu DJ Koh, CES 2018'de şirketin yeni amiral gemisi Galaxy S9'un lansman tarihini açıkladı. Ayrıca şirketin katlanabilir Galaxy X modelinin çıkış tarihi de netleşmiş durumda.
Teknoloji devi Samsung'un mobilden sorumlu patronuna göre Galaxy S9, Şubat ayında gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) duyurulacak. Samsung Electronics'in mobil departmanının başkanı DJ Koh, Las Vegas'ta devam eden CES'deki basın toplantısında, telefonun satış tarihiyle birlikte Şubat ayında düzenlenecek bir fuarda lanse edileceğini söyledi. Gelecek ay MWC 2018 dışında bir fuar olmadığı göz önüne alındığında, şirketin yeni amiral gemisinin Barcelona'daki etkinlikte sergileneceği kesinlik kazanmış oldu.
CES 2018 başlamadan önce Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy S9'u Tüketici Elektroniği Fuarı'nda duyuracağına yönelik söylentiler vardı ancak bu beklentiler boşa çıktı. Şirket geçen sene Galaxy S8'i Mart ayında New York'ta düzenlediği Unpacked etkinliği kapsamında tanıtmış ve Nisan ayında satışa sunmuştu. Galaxy S9 bir ay önce gelecek ve satışlar muhtemelen bu yılın Mart ayında başlayacak.

Katlanabilir Galaxy X önümüzdeki yıl gelecek

Öte yandan Koh, şirketin katlanabilir akıllı telefonunu önümüzdeki yıl içerisinde çıkarmayı planladığını söyledi. Kendisi geçen yıl Güney Kore'de gazetecilere yaptığı açıklamada Galaxy X olarak gelmesi beklenen telefonunu 2018'de çıkarmayı hedeflediğini söylemişti. Mobil bölümün patronu ayrıca yıl içinde Bixby 2.0'ın yayınlanacağını ve tüm Samsung cihazlarının sanal asistanı 2020 yılına kadar destekleyeceğini açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11433 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim