Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9'da çentik olsaydı nasıl görünürdü?

Apple'ın öncülük ettiği "çentik" modası diğer akıllı telefon üreticilerinden de rağbet görmüş durumda. Peki, Samsung Galaxy S9 çentikli bir tasarımla gelseydi nasıl olurdu? Cevabı haberimizde...
Son zamanların gözde tartışma konusu hiç kuşku yok ki, telefon tasarımlarındaki "çentik" modası. Apple'ın iPhone X'la başlattığı çentik furyası, diğer akıllı telefon üreticileri tarafından da rağbet görünce, ortalık çentikli telefonlarla dolmaya başladı. Ekran kasa oranını maksimuma çıkarmak için çentiğe başvuran üreticiler, telefonun görüntüsünün bozulduğu gerekçesi ile de kullanıcılardan oldukça tepki alıyor.
Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy S9 ve S9+ modellerinin tasarımında çentik kullanmayarak kullanıcılarını sevindirmişti. Peki Samsung, Galaxy S9'un tasarımında çentik kullansaydı telefon nasıl bir görünüme sahip olurdu? Bu sorunun cevabını 3D Render tasarımcısı Martin Hajek'in tasarımlarında bulabiliriz.

Hajek'in çentikli Galaxy S9'u ön yargılarınızı kırabilir

Martin Hajek, Samsung Galaxy S9 görsellerine çentik ekleyerek, telefonun çentikli versiyonunun nasıl görüneceği konusunda merakımızı giderecek çalışmalar yaptı. Hajek, tasarladığı görsellerde iPhone X'in yanına Samsung Galaxy S9'un orijinal ve çentikli versiyonlarını ekleyerek bunu kullanıcılarla paylaştı.
Galaxy S9'a eklenen çentiğin cihazın çerçevelerini daha da incelttiği ve ekran oranını yükselttiğini görüyoruz. Açıkça belirtmek gerekirse bu tasarımlar birçok kullanıcının çentik kavramına bakışını olumlu yönde değiştirebilecek kapasitede. Hajek'in çentikli Galaxy S9'u belki sizin de ön yargılarınıza son verebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4500 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, iphone x ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim