Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Win gün yüzüne çıktı

Samsung Galaxy Win gün yüzüne çıktı
Samsung'un çift sim kart girişli yeni modeli Galaxy Win, Vietnam merkezli Mainguyen sitesi tarafından sürpriz şekilde gün yüzüne çıkarıldı. GT-I8552 model numarasına sahip olan akıllı telefonda, Samsung'un Galaxy S III ile benimsemeye başladığı tasarım anlayışını sürdürdüğünü görmekteyiz.

Mainguyen sitesinden elimize ulaşan bilgiler ışığında, 45 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen - 1.2 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Play platformundan ve Adreno 203 grafik işlem biriminden güç alacak Galaxy Win, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.1.2 ''Jelly Bean'' sürümünü kullanacak.
4.7-inç büyüklüğünde - 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik kapasitif ekrana ve ek depolama alanı için 32 GB'a varan microSD kart desteğine yer verilecek akıllı telefona iki adet kamera yerleştirilmiş. Öndeki kameranın çözünürlüğü VGA iken arkadaki kameranın çözünürlüğü 5 megapiksel. Ana kameraya otomatik odaklama ve loş mekanlarda çekim adına LED flaş eşlik edecek.
Yukarıda verdiğimiz bilgilere ilaveten çift band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n bağlantısı, GPS / GLONASS ve Bluetooth 4.0 gibi teknolojileri bünyesinde barındıracak akıllı telefonun bataryası ise 2.000 mAh kapasiteli olacak. Galaxy Win'in, önümüzdeki mayıs ayından itibaren boy göstereceği tahmin ediliyor.
Samsung Galaxy Win gün yüzüne çıktı
Samsung Galaxy Win gün yüzüne çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12878 kez okundu.
32 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim