Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy telefonlara ARCore platformunu getiriyor

Samsung ve Google, yeni ARCore framework'ünü Galaxy akıllı telefonlara getiriyor. Böylece belirli Samsung cihazlar için ARCore tabanlı artırılmış gerçeklik uygulamaları tasarlanabilecek.
Samsung geçtiğimiz günlerde ARCore framework'ünü akıllı telefonlarına getirmek için Google ile işbirliği yaptığını duyurdu. ARCore projesi, akıllı telefonların Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisinden faydalanmasını sağlıyor. Yeni ortaklık, geliştiricilerin hem Samsung Galaxy hem de Google Pixel  marka cihazlarda çalışacak ARCore uygulamaları tasarlamalarına olanak sağlayacak.
ARCore daha önce Project Tango olarak biliniyordu. Ancak proje dahilindeki cihaz sayısı çok azdı. En son ASUS ZenFone AR modelinde bu teknolojiye yer verildiğini görmüştük. Tango sınırlı özelliklere sahipti zira artırılmış gerçeklik uygulamalarının çalışması için özel bir sensöre ihtiyaç duyuyordu. Ancak ARCore artırılmış gerçekliği tüm cihazlara getirecek.
ARCore projesi ışık hassasiyeti ve tahmini, hareket izleme ve çevre anlayışı olmak üzere üç özelliğe odaklanıyor. Şirket konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Geliştiriciler, Google ile yapılan ortaklık sayesinde AR teknolojisini, Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8'e sahip olan milyonlarca Samsung kullanıcısına getirmek için ARCore SDK'yı kullanabilecek. Google ile gerçekleştirilen bu stratejik ortaklık, geliştiriciler için yeni iş fırsatları, tüketiciler için ise etkileyici deneyimler yaratmak için yeni bir platform sunuyor" dedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3375 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim