Anlık Bildirim

Samsung Note 8 lansmanı Türkçe simultane çeviriyle 23 Ağustos günü DH ekranlarında!

Samsung Note 8, 23 Ağustos günü yapılacak lansmanla tanıtılacak. Bizler de DH ekranlarında lansmanı Türkçe simultane çeviri ile sizlere aktarıyor olacağız.
Samsung'un Note 7 ile yaşadığı hayal kırıklığı artık hepimizin malumu. Neyse ki çok da uzun sürmeyen, can kaybının yaşanmadığı bir süreçten sonra Note 7'ler toplatıldı, kullanıcıların da gönülleri o dönem yeni çıkacak S8 için indirimlerle bir nebze de olsa almaya çalışıldı. Lakin Note serisi severlerin istediği S serisi değil, kendine has özellikleriyle yeni bir Note idi.
23 Ağustos saat 18.00'da başlayacak lansman ile Note 8 meraklılarıyla buluşacak, bu buluşmada hem lansmanda birebir bulunup bir yandan da Türkçe simultane çeviriyle lansmanın, Note 8'in tüm detaylarını sizlere aktarıyor olacağız.
An itibarıyla Note 8'in olası niteliklerinden de bahsedelim. 6.3 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran sahip telefon Snapdragon 835 veya bizim daha alışık olduğumuz Exynos 8895 yongasetiyle gelecek. 6GB RAM ve 64GB dahili depolamanın eşlik ettiği telefon S8'de bekleyip bulamadığımız çift arka kamerayla gelecek. 3300mAh, cüssesi ve ekranına kıyasla küçük bir bataryaya ev sahipliği yapan telefonda Note 7'de olduğu gibi iris tarayıcı da yer alacak. 23 Ağustos günü tanıtılacak Note 8, 15 Eylül itibarıyla satışa çıkacak.
Lansman günündeki planımıza ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23419 kez okundu.
42 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, note ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim