Anlık Bildirim

Samsung Pay diğer markalara da geliyor

Yayınlanan yeni rapora göre Güney Koreli teknoloji devi Samsung, mobil ödeme platformu Samsung Pay'i rakip markalara da getirmeyi planlıyor. Ayrıca LoopPay Card'a benzer bir çözüm de gündemde.
Yeni bir rapora göre Samsung, mobil ödeme servisi Samsung Pay'i rakip markalara da getirebilir. Şirkete yakın kaynaklar Güney Koreli teknoloji devinin mobil ödeme sistemini diğer telefon modellerine sunmayı planladığını iddia ediyor.
Şirketin mobil ödeme platformu, bu yılın Mayıs ayında İngiltere'de kullanıma açılmıştı. Ayrıca Samsung'un geçtiğimiz günlerde ABD'li kullanıcılar için PayPal desteği sunmaya başladığını belirtelim. Samsung Pay'in hem NFC teknolojisi hem de manyetik güvenli aktarım (MST) teknolojisi ile kullanılabilmesi Apple ve Google'ın mobil ödeme servislerinden bir adım önde olmasını sağlıyor.

LoopPay Card'a benzer bir çözüm de gündemde

Öte yandan sadece belirli Samsung telefonların Samsung Pay'i desteklediğini belirtelim. Sadece Hindistan'da bazı orta sınıf akıllı telefonlar Samsung Pay Mini adlı kısıtlı bir versiyonla sunuluyor. Ancak rapor doğruysa, tam özellikli Samsung Pay'i artık diğer şirketlerin tüm yeni telefonlarında görebileceğiz.
Bununla birlikte akıllı telefon üreticilerinin MST teknolojisinin kullanılmasını sağlamak ve Samsung Pay'i desteklemek için telefonlarına özel bir yonga eklemesi gerekecek. Şirket ayrıca bu teknolojiyi desteklemeyen diğer Android akıllı telefonlar için takılabilir LoopPay Card'a benzer bir aksesuarın fizibilitesini araştırıyor. Samsung'un tüm bu iddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadığını belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim