Anlık Bildirim

Samsung Sanal Gerçeklik Tırı ziyaretçilerini bekliyor

Samsung'un yeni nesil ürün ve teknolojilerini denemek isteyenler için hazırlanan Sanal Gerçeklik Tırı, Türkiye turuna İstanbul'da başladı. Hangi ürünler var, nerelerde ziyaret edilebilir, detaylar...
Samsung'un sanal gerçeklik tırı, Türkiye turuna hazır. İlk olarak İstanbul'daki teknoloji meraklılarıyla buluşan mobil teknoloji merkezi, Güney Koreli üreticinin yeni nesil ürünlerini deneme şansı sunuyor. Akıllı telefon tarafında Galaxy S8 ve S+ ile birlikte telefonu bilgisayar gibi kullanmanızı sağlayan DeX istasyonu, yeni nesil tablet modeli Galaxy Tab S3 ve sanal gerçeklik deneyimi için Samsung'un uzun süredir Oculus ile işbirliğinde olduğu Gear VR'ın son versiyonu da kullanıcıların deneyimine sunuluyor. Benzer bir uygulamayı geçen yıl da yapan Samsung, bu defa çıtayı biraz daha ileri taşıyarak VR deneyimini çok daha zengin bir şekilde sunuyor.
Samsung Gear VR'ı tecrübe etmek isteyenler için bu yıl VR Rafting botu, VR koltuğu ve 360 derece dönerek daha zengin sanal gerçeklik deneyimi sunan özel VR koltuğu da tırdaki yerini almış durumda. Bu koltuklardan birini Haziran ayında Türkiye'nin en büyük Samsung mağazası ve tecrübe alanı olacak Emaar AVM'deki yeni yerinde ziyaretçilerin kullanımına sunacak olan Samsung, VR Tırı'nı 28 Mayıs'a kadar İstanbul'un Avrupa yakasındaki Kanyon AVM'nin önünde olacak Samsung Sanal Gerçeklik Tırı ardından 2-3-4 Haziran tarihlerinde Maltepe Sahili'nde, 10 Haziran'da Vodafone Arena'da, 16-17-18 Haziran tarihlerinde Buyaka AVM'de İstanbullularla buluşmaya devam edecek ve ardından da Anadolu turuna çıkacak.
Samsung Sanal Gerçeklik Tırı'ndaki deneyimler şu şekilde;
Six Flags - Tatsu:
Kaliforniya'daki ünlü tema park "Six Flags"de çekilen bu video, izleyicilerin ayaklarını yerden kesen bir roller coaster deneyimi yaşatıyor. Six Flags'in en popülerlerinden biri olan 'Tatsu', gökyüzünde harika bir manzara sunan asılı bir roller coaster.
Six Flags - Twisted Colossus
"Six Flags"de çekilen Twisted Colossus videosu, izleyiciye heyecan verici bir roller coaster deneyimi yaşatıyor. Six Flags'in sembolü aynı zamanda.
Bot Yarışı
Gear VR, izleyiciyi Güney Avustralya'daki Murray Nehri'nin dalgalı akıntısında egzotik bir maceraya çağırıyor. Yeni sunulan simülatör ile birlikte bölgenin benzersiz 'Dinghy' botlarında yarışmak, izleyiciler için hayatta bir kez yaşanabilecek bir deneyim.
Uzay Yarışı
Samsung'un ilk tam CG (Computer Generated) içeriği; tünellerden ve ışınlanma kapılarından geçen, uzayda ve ıssız kanyonlarda yolculuk yapan, büyük bir uzay kovalamacasının içine düşen bir uzay gemisini içeriyor.
Hava Gösterisi
Korkusuz bir pilotun, Sydney'nin güzel kumsalları ve büyüleyici Mavi Dağlar boyunca gökyüzünde ekstrem akrobasi hareketleri ve numaralarına tanıklık edeceksiniz.
Uzay Savaşı
Uzay Savaşı, simülatörün bir uçak vurma oyunudur. Oyuncu, deneyime düşmanın devasa savaş gemisini ortadan kaldırma görevini yerine getirecek bir pilot olarak başlıyor. Karlı dağlardan ve şehirlerden geçerek, düşman kuvvetleri ile savaşıyor. Simülatör, onunla birlikte hareket ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim