Anlık Bildirim

Sosyal medya bireysel kullanıcılar kadar şirketlerin de önem verdiği bir konu ve aynı anda milyonlarca kişiye ulaşabilmenin yegane yolu. Bununla birlikte rahatsızlık verici durumlar da yaşanıyor öyle ki iş hesap kapatmaya kadar gidiyor.

Can sıkıcı durumlar

Samsung Türkiye başkan yardımcısı Tansu Yeğen de sosyal medya üzerinden müşteri ilişkilerini geliştirmeye çalışan başarılı bir yönetici. Ne var ki takipçileri ile yaşadığı problemler artık dayanılmaz hale gelmiş ve o da Twitter hesabını kapatmak zorunda kalmış.

Dün itibariyle bir mesaj yayınlayan Tansu Yeğen, özellikle DM üzerinden hakarete varan söylemler yapıldığından şikayetçi. Diğer taraftan özel mesajlarda söylediği sözlerin montajlanarak çeşitli forumlarda kendisine aitmiş gibi dağıtılması da büyük üzüntüye yol açmış.

Adeta yazıya içini döken Yeğen, yaşadığı problemleri tek tek anlattıktan sonra ülkemizin gelişmesi için çalışmalarına devam edeceğini bildirmiş ve takipçilerine veda etmiş. Şu anda Yeğen’in Twitter hesabı mevcut değil. Bir daha geri dönecek mi bilinmiyor. Umarız sosyal medya üzerinde bu tür kötü davranışlar son bulur ve değerli insanları kaybetmeyiz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4626 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, tansu yeğen ve
2 etiket daha twitter Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim