Anlık Bildirim

Samsung, akıllı saatlere ikinci bir ekran ekliyor

Akıllı saat konusunda piyasanın en başarılı firmalarından olan Samsung, pazara ilginç bir yenilik sunmak için kolları sıvadı. Yenilik ile artık saatlerde ikinci ekran olacak.

Daha çok Samsung Edge veya LG V serisi ile gördüğümüz ikincil bilgi ekranları akıllı saatlere de geliyor. Samsung, gelecekteki akıllı saat modellerinde kullanmak üzere daire şeklinde bir ikinci ekranın patentini aldı.

Akıllı saatlerde ilk

Gelen bilgilere göre Samsung, yeni nesil akıllı saatlerinde ikinci bir ekrana yer verecek. Dairesel şekilde tasarlanan bu ekran kadranı çevreliyor ve doğrudan saat ekranına bakmadan kullanıcının çeşitli bilgiler almasını sağlıyor.

İkinci ekranda hava durumu, gelen aramalar, çalan müzik, saat, tarih gibi pek çok bilgi yer alacak. Böylece ana ekrana daha az iş düşecek. Kullanıcıyı ana ekrandan ikincil ekranı yönlendirmek batarya kullanımı konusunda da akıllı saate önemli tasarruf sağlayacaktır.

İkinci ekran dokunmatik mi veya renkli mi gibi sorular şimdilik belirsiz. Muhtemelen bu yıl sonunda veya gelecek yıl piyasaya çıkacak yeni Gear S akıllı saat modelinde ikinci ekranın ilk örneğini görebileceğiz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4905 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung gear s3 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim