Anlık Bildirim

Samsung bu yılki Geliştirici Konferansı'nın tarihini açıkladı

Samsung, 2018 Geliştirici Konferansı'nın hangi tarihlerde yapılacağını açıkladı. Konferansın ana gündemi geliştiricilere Samsung cihazlar için uygulama oluşturma konusunda yardımcı olmak olacak.
Samsung, tıpkı diğer teknoloji devleri gibi yazılım konusunda şirket içerisinde ne gibi gelişmeler olduğunu paylaşmak için her yıl geliştirici konferansı düzenliyor. Güney Koreli şirket ayrıca etkinlik kapsamında geliştiricilerin Samsung cihazlar için uygulama oluşturmaları için onlara yeni avantaj ve yöntemler sunuyor.
Konferansın ana gündemi geliştiricilere, Samsung yazılımı için daha fazla uygulama üretebilmeleri için yardımcı olmak. Bugün nihayet şirket bu yılki Geliştirici Konferansı'nın tarihini resmen onayladı. Geçen yıl şirket 18 ve 19 Ekim'de bu etkinliği düzenlemişti. Bu yılki konferans ise 7-8 Kasım tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek.

Katılımın yüksek olması bekleniyor

Dünyanın dört bir yanından binlerce geliştiricinin, teknoloji meraklısının ve içerik oluşturucusunun Samsung'un 2018 Geliştirici Konferansı'na katılması bekleniyor. Şirket etkinlik kapsamında akıllı telefonlar, tabletler, bulut, giyilebilir teknoloji ve çok daha fazlası dahil olmak üzere farklı yazılım segmentlerinde yeni hizmetlerini duyuracak. Ayrıca yazılım alanında kaydettiği ilerlemeler hakkında bilgi verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim