Anlık Bildirim

Samsung fanlarına kötü haber: Galaxy S10'da büyük tasarım değişiklikleri olmayacak

Galaxy S serisinin onuncu telefonuyla ilgili beklentiler büyük. Ancak Galaxy S10'un bu beklentileri karşılayacak derecede ciddi bir tasarım değişikli ile gelmeyeceği öne sürüldü.
Samsung, premium Galaxy S serisinin onuncu telefonu olması beklenen Galaxy S10'u önümüzdeki yıl piyasaya sürecek. Dolayısı ile herkes Güney Koreli şirketten, tıpkı Apple'ın onuncu yılına özel olarak tasarladığı iPhone X gibi sektöre yeni bir soluk getirecek seviyede bir akıllı telefon çıkarmasını bekliyor. Ancak ciddi manada bir tasarım değişikliği beklentisinde olanlar muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacak.
Akıllı telefon piyasasına yönelik duyumları ve sızıntıları ile tanıdığımız Ice Universe isimli Twitter hesabı, Samsung'un yeni amiral gemisinde büyük tasarım değişikliğine gitmeyeceğini öne sürdü. Elbette bu hiçbir değişiklik olmayacağı anlamına gelmiyor. Daha ziyade herkesi şaşırtacak derecede bir yenilik göremeyeceğiz.

Galaxy S10, CES 2019'da tanıtılabilir

Güney Koreli teknoloji devinin telefon tasarımları her zaman oldukça başarılıydı ve şirket yıllar boyunca hep kullandığı tasarımı geliştirerek daha iyi hale getirdi. Elbette ki bunun "sıkıcı" olduğunu düşünebilirsiniz ancak Samsung'un şu ana kadar ürettiği telefonlar hoşunuza gittiyse bunun sizin için bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyoruz.
Her halükarda akıllı telefonun neler sunacağını söylemek için henüz çok erken. Samsung'un akıllı telefonu Ocak ayında gerçekleştirilecek CES 2019'da duyurabileceği söyleniyor. Ancak şu an için kesinleşmiş bir şey yok. Galaxy S10'un tüketicileri memnun etmeye yetecek yeniliklerle gelip gelmeyeceğini ancak bekleyip görebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11656 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim