Anlık Bildirim

Samsung son reklam filmiyle iPhone'u tiye almaya devam ediyor

Dünyanın en büyük iki akıllı telefon üreticisi Samsung ve Apple'ın rekabeti reklam filmlerine de konu oluyor. Samsung'un yayınlanan son reklam filmi iPhone'a göndermeleriyle dikkat çekti.
Geçtiğimiz dönemde Samsung, Galaxy Note 8 için çektiği bir reklam filminde, iPhone X'un çentikli ekranına gönderme yaparak, saçları çentik şeklinde kesilmiş bir adama yer vermişti. Koreli telefon üreticisi yeni reklamında ise Apple'ın pil performansını arttırmak için iPhone'ları yavaşlatmasına atıfta bulunuyor.

Samsung, Apple'ın iPhone'ları yavaşlatmasına gönderme yapıyor

Samsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri için çekilen reklam filmi, iPhone kullanan bir kadının başından geçenleri konu alıyor. Cihazının yavaşlığından dolayı yaşadığı bir dizi problemin üstesinden gelemeyen kadının, soluğu Apple Store'da aldığı görülüyor.
Store görevlisine cihazının performansını iyileştirmek için ne yapabileceğini danışan iPhone kullanıcısı aldığı cevap karşısında son kararını veriyor. Bu reklamda da çentik saçlı adamın olduğunu belirtip, fazla spoiler vermeden sizi bu eğlenceli reklam filmiyle başbaşa bırakıyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9780 kez okundu.
46 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, reklam filmi ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim