Anlık Bildirim

Samsung ve Apple önümüzdeki yıl üç kameralı telefonları piyasaya sunacaklar

Yayınlanan bir rapora göre, lider akıllı telefon üreticileri Samsung ve Apple'ın gelecek yıl piyasaya sunacakları telefonların üç kameralı olacağı belirtiliyor. Konunun detayları haberimizde.
Tedarikçi şirketlerin çift objektifli kamera modülleri yerine üç objektifli kamera modüllerinin üretimine geçecekleri için, çift kamera modülü siparişlerini erteledikleri belirtiliyor. Bunun nedeni ise Samsung ve Apple gibi dev şirketlerin, önümüzdeki yılki akıllı telefon modellerinin üç kamerayla gelecek olması.

Samsung ve Apple liderlik edecek

Hafta başında pazar analistlerinin The Investor'a yaptığı açıklamada, elektronik parça üreticilerinin gelecek yıl, bu yıl ile kıyaslandığında üç lensli kamera modülleri için daha fazla talep bekledikleri ifade edildi. Kiwoom Investment & Securities analisti Kim Ji-san: "Samsung Electronics, önümüzdeki yılın başlarında amiral gemisi modelleri için üç lensli kamera sistemini benimseyerek en son akıllı telefon kamera trendine hızlı bir şekilde cevap verecek." şeklinde konuştu. Böylece, Samsung'un yaklaşan amiral gemisi Galaxy S10'un da üç kamera ile geleceği doğrulanmış oldu.
Raporda bir başka teknoloji devi Apple'ın da üç lensli kamera modülüne sahip iPhone'lar üreteceği yer alıyor. Her ne kadar bu yılki iPhone modelleri çift kamera ile gelecek olsa da, önümüzdeki sene piyasaya sürülecek olan yeni nesil amiral gemisi cihazların tümü üç kamera kurulumuna sahip olacak. LG, Xiaomi ve Vivo'nun gibi akıllı telefon şirketlerinin de üçlü kameraya geçmeye hazırlandıkları da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim