Anlık Bildirim

Samsung yeni Galaxy A5 için çift kamera deniyor olabilir

Samsung önümüzdeki aylarda yeni bir orta segment telefon tanıtabilir. Yeni Samsung SM-A5300 modelin Geekbench sonuçları ortaya çıktı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.
 
Samsung, orta-üst segmente yönelik sunduğu Galaxy A serisinin güncel versiyonu üzerinde çalışıyor. Geekbench üzerinde yapılan testlerde Samsung SM-A5300 isimli bir modelin teste konu olduğunu görüyoruz. Geekbench testinde hem telefonun özellikleri hem de testten kaç puan aldığı anlaşılıyor.
Samsung yeni Galaxy A5 için çift kamera deniyor olabilir
 
 

Test edilen cihaz Android 7.1.1 Nougat sürümüyle çalışıyor. Telefon gücünü Qualcomm platformunun, 600 katmanlı en güçlü işlemcisi Snapdragon 660’tan alıyor. Bu yonga setinin en önemli özellikleri arasında; Bluetooth 5 ve süper hızlı LTE yer alıyor. Yeni telefon çift kamera bulundurmasıyla beraber orta segment telefonlar içinden de kendine özel bir yer ayırıyor. Yukarıda sızdırılan Geekbench sonuçlarına baktığımız zaman cihazın 6 GB RAM’le gelmesi bekleniyor. Şu an piyasada bulunan Galaxy A5’te ise Exynos 7880 işlemci, 3 GB kapasiteli Ram ve tek bir 16 MP’lik kamera kullanılıyor.

 

Bu muazzam özellikler göz önüne alındığında test edilen cihazın ya A5’in 2018 varyasyonu ya da Çin pazarına yönelik bir çeşit ‘Pro’ versiyonu olabilir.

Ancak bu bilgiler tamamen sızıntılardan oluşmakta, daha ayrıntılı ve doğru bilgiler için biraz daha beklememiz gerekebilir.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim