Anlık Bildirim

Samsung yeni TouchWiz arayüzünü test ediyor

Samsung, Galaxy Beta Programı kapsamında yenilenmiş TouchWiz arayüzünü tes etmeye başladı. Yeni kullanıcı arayüzü alışılmış launcher butonunu ortadan kaldırıyor.
Samsung, Çin ve Güney Kore'de Galaxy Note 5 kullanıcıları için 'Galaxy Beta Programı' kapsamında yeni bir kullanıcı arayüzü yaymaya başladı. Yeni arayüz "New Note UX" olarak adlandırılmış durumda ve özellikle Android kullanıcılarının son yıllarda aşılmış olduğu geleneksel launcher butonunu ortadan kaldırıyor.
Playfuldroid'in raporuna göre yeni arayüz Galaxy S7, S7 Edge, S6, S6 Edge ve S6 Edge Plus modellerinin dahil olduğu cihazlara gelecek. Site aynı zamanda yeni arayüzün herhangi bir aksilik olmaması durumunda bu yılın Ağustos ayına kadar söz konusu cihazlar için yayınlanacağını bildiriyor.
Launcher butonunun çıkarılması dışında yeni kullanıcı arayüzü Ubuntu Phone'da kullanılanı güncellenmiş ayarlar menüsünü anımsatan yuvarlatılmış kare ikonlarla geliyor. Aynı zamanda bildirim menüsüne yeni bir düzen getirilmiş. Tüm uygulamaların ana ekran bölümlerinden birinde konumlandığını görüyoruz. Yeni arayüzün bahsi geçen iki ülke dışında kullanılabilir olup olmayacağı konusunda ise henüz hiçbir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17505 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, test ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim