Anlık Bildirim

Samsung’dan f/1.5 kameralı akıllı telefon geliyor

Kapaklı akıllı telefon serisini on yıldır devam ettiren Samsung, şimdiye kadar en güçlü kapaklı telefonu tanıtmak üzere. Telefonda ayrıca f/1.5 aralığına sahip bir kamera da yer alıyor.

Akıllı telefonları kameraları son yıllarda hiç olmadığı kadar gelişmiş durumda. Çift kameralar, optik imaj dengeleme, optik yakınlaştırma gibi pek çok teknoloji artık tüketicinin aradığı ve beklediği şeyler haline geldi. Bu bakımdan üreticiler de kamera teknolojilerine büyük yatırım yapıyor.

Samsung W2018 neler sunuyor?

LG V30 akıllı telefon modeli ile akıllı telefon kameralarında ilk kez  f/1.6 diyafram aralığını görmüştük. Samsung ise çıtayı biraz daha yükseltiyor ve diyafram aralığını f/1.5 seviyesine çekiyor.

Gelen bilgilere göre firmanın hazırladığı W2018 adındaki kapaklı amiral gemisinde f/1.5 aralığı kullanılacak. Bu sayede pazarda en geniş aralığa sahip lens ile düşük ışık ortamlarında etkileyici performans elde edilebilecek.

Samsung W2018 donanım tarafında oldukça iddialı. İki adet 4.2 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Snapdragon 835 yonga seti, 6GB LPDDR4X RAM, 128GB depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 2300mAh kapasiteli batarya bunlar arasında.

Samsung W serisi daha çok Çin’e hitap eden ve lansman etkinliğinde sivil toplum kuruluşlarına bağış toplanan akıllı telefonlardan oluşuyor. Samsung W2018 için de Çin’in önemli simaları tanıtım etkinliğinde bir araya gelecek. 1 Aralık tarihinde tanıtılacak telefonun sadece Çin’e özgü olacağı ifade ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7548 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung w2018 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim