Anlık Bildirim

Samsung’dan iPhone'un 10 yıllık geçmişine gönderme!

Samsung, yayınladığı reklam filminde 2007 yılından beri iPhone kullanıcısı olan bir gencin Samsung'a geçiş hikayesini anlatıyor. Bu esnada iPhone'un kötü özelliklerine bol bol gönderme yapılıyor.

Samsung’dan iPhone'un 10 yıllık geçmişine gönderme! Tam Boyutta Gör

Samsung’un hazırladığı yeni reklam filmi Growing Up ile bir iPhone kullanıcısının Samsung’a geçiş hikâyesini anlatıyor. Reklam, 2007 yılından günümüze Samsung ile Apple arasındaki rekabete değiniyor.

Reklamın ana karakteri Erik, 2007 yılında çıkan ilk iPhone ile Apple ekosistemine giriş yapıyor. 2010 yılında aldığı iPhone 3GS’e geçiş yapıyor ve iPhone 3GS’i kullanırken çektiği bir fotoğraftan sonra “Fotoğraf kaydedilemiyor. Hafızada yer açın” uyarısı ile karşılaşıyor.

2013 yılında iPhone 5S’e geçiş yapan Erik bu yıllarda kız arkadaşı Lauren ile tanışıyor. Samsung kullanıcısı olan Lauren, Erik’in numarasını S-Pen ile not ediyor. Bu sekans sonrasında Samsung ile Apple arasındaki rekabet başlıyor.

Samsung telefonlarının suya dayanıklılığı, kablosuz şarj teknolojisi ve Apple’ın kulaklık jackını kaldırmasına vurgu yapılıyor. Daha sonra 10 yıllık iPhone kullanıcısı olan Erik, Galaxy Note 8’e geçiş yapıyor. Reklamın son sahnesinde ise Erik, iPhone X sırasına girenleri görüyor ve geçmiş deneyimlerini düşünüp alaycı bir gülüş atıyor.

Özetlemek gerekirse Samsung, Apple’ın 10 yılık iPhone macerasına esprili bir dil ile gönderme yapıyor. Reklamın sonunda iPhone kullanıcılarını Galaxy’ye davet ediyor. Apple’ın Samsung’a cevabı nasıl olacak merak ediyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16132 kez okundu.
52 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, apple iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim