Anlık Bildirim

Samsung'un Android Go'lu ilk telefonunun özellikleri sızdırıldı

Samsung'un Android Go işletim sistemiyle çalışan ilk akıllı telefonu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Düşük donanın özelliklerine sahip telefonun detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
Google'ın, giriş seviyesindeki düşük donanımlı cihazlarda kullanılmak üzere tasarladığı mobil işletim sistemi Android Go'lu ilk Samsung telefonunun özellikleri ortaya çıktı. Bir süredir test aşamasında olan telefon, daha önce GeekBench veritabanında Samsung J260G kod adıyla belirmişti. 1 GB RAM, Exynos 7570 yonga seti ve Android 8.1 Oreo ile çalışacağı ortaya çıkan telefon hakkında yeni bilgiler mevcut. 
 
5 inç boyutunda Super AMOLED ekranla gelecek SM-J260F kod adlı telefonda 14nm FinFET üretim sürecinden geçen  Exynos 7570 işlemcisi yer alacak. 4 adet ARM Cortex-A53 tabanlı ve 14nm FinFET üretim teknolojisinden geçen işlemci, 1.4 GHz frekans hızına ulaşabiliyor. Grafik tarafı Mali ™ -T720 MP1 GPU ile desteklenen yonga setine 1 GB'lık sistem belleği eşlik ediyor. 16 GB dahili depolama birimine ev sahipliği yapacağı görülen telefonda pil kapasitesi ise 2600 mAh olarak belirlenmiş.
8 MP çözünürlüklü arka kameranın ve 5 MP çözünürlüğünde selfie kamerasının kendine yer bulduğu telefon, Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çalışıyor. Çeşitli ülkelere göre SM-J260F, SM-J260M ve SM-J260G kod adlarını taşıyan telefonun, ne zaman tanıtılacağı ise bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim