Anlık Bildirim

Samsung'un Oreo güncellemesini neden durdurduğu belli oldu

Samsung, Android 8.0 Oreo güncellemesini dün itibariyle durdurmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan firma, güncellemenin bazı cihazları beklenmedik şekilde yeniden başlatmasına neden olduğunu söyledi.
Hatırlayacağınız üzere dün "Samsung, Galaxy S8 için Android Oreo güncellemesini durdurdu" başlıklı bir haber paylaşmıştık ancak Samsung'un Oreo güncellemesini neden durduğu bilinmiyordu. Güncellemenin durdurulmasından bu yana kullanıcılar forumlara akın etti ve Samsung'u topa tuttu. Bunun üzerine Samsung konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
"Android 8.0 Oreo sürümü yüklü bazı Galaxy S8 ve S8 + cihazlarının beklenmedik şekilde yeniden başlatıldığını tespit ettik. Durumu takiben, güncellemenin yayınını geçici olarak durdurduk. Etkilenen aygıtlara olan etkinin en aza indirgenmesini ve güncellemenin mümkün olduğunca çabuk devam etmesini sağlamak için sorunu araştırıyoruz."
 
Güncellemeyi telefonunuza indirmediyseniz Oreo güncellemesindeki hataların düzeltilip tekrar yayınlanmasını beklemek zorundasınız. Aynı durum güncellemeyi cihazına indirip de kurmayanlar için de geçerli. Samsung, güncellemeyi cihazlarına kurmuş olan kullanıcılar içinse herhangi bir açıklamada bulunmadı. Şirket güncellemenin tekrar ne zaman yayına alınacağını da belirtmekten kaçındı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6895 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim