Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu 2017'de piyasaya sürülebilir

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunu 2017'de piyasaya sürmek için hazırlıklara başladığı bildiriliyor. Cihaz açık durumdayken 7 inçlik bir tablet katlandığında ise 5 inçlik bir telefona dönüşüyor
Samsung'un son bir kaç yıldır üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefon yakında gerçeğe dönüşebilir. Koreli haber sitesi ETNews'e göre Samsung "smartlet" olarak adlandırılan form faktörüne sahip akıllı telefonun 2017 yılında piyasaya sürülebilmesi için bu yıl seri üretime başlayacak.
Smartlet, açıldığı zaman bir tablete dönüşebilen, katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon olarak tanımlanıyor. Ocak ayında yatırımcılara bir çağrı yapan Samsung Display yöneticisi Lee Chang-hoon, katlanabilir OLED gelişiminin planladıkları gibi geliştiğini ve seri üretime geçiş planladıklarını söylemişti. Chang-hoon bu sözleriyle Samsung'un katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını doğrulamıyor ve sadece bir katlanabilir ekrandan bahsediyordu. Oysa ETNews, Samsung'un katlanabilir bir akıllı telefon konusunda çalışmalar yaptığını bildiren bir şirket kaynağıyla konuştuğunu iddia ediyor.
Akıllı telefon ve tablet olarak kullanılabilecek katlanabilir yeni ürünün ismi henüz netleşmiş değil. Ancak ETNews, açık durumdayken 7 inçlik bir tablet olarak kullanılabilecek cihazın katlandığında ise 5 inçlik bir akıllı telefona dönüşeceğini belirtiyor. Samsung'un tablete dönüşebilen akıllı telefon modelini Snapdragon 620 ve Snapdragon 820 yonga seti ile test ettiği gelen haberler arasında. Cihazın 3GB RAM, microSD kart yuvası ve çıkarılamayan bir pile sahip olacağı bildiriliyor ancak şirket henüz spekülasyonlar üzerine yorum yapmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8094 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim