Anlık Bildirim

Selçuk İnan'dan Samsung'a S8 davası

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, teknoloji devi Samsung'a dava açmaya hazırlanıyor. S8'in Türkiye'deki isim hakkını elinde bulundurduğunu söyleyen milli futbolcu yasal yollarla hakkını arayacak.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz Mart ayında Galaxy S8 serisini resmen tanıtmıştı. Şirketin yeni bir tasarım anlayışıyla çıkardığı ilk amiral gemisi tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de "S8" ismiyle lanse edildi. Ancak şirketin bu isimlendirme politikasından rahatsız olan biri çıkmış durumda.
Gamaspor web sitesinin haberine göre S8'in Türkiye'deki isim hakkını elinde bulundurduğunu iddia eden Galatasaray futbol takımının kaptanı Selçuk İnan teknoloji devine dava açmaya hazırlanıyor. Son günlerde formsuzluğuyla taraftarın gözündeki kredisini iyice tüketen tecrübeli futbolcunun Samsung'a marka ihlali davası açması için avukatı Rezan Epözdemir'e talimat verdiği belirtiliyor.

Samsung Galaxy S8 piyasaya çıkalı 7 ay oldu

Sosyal medya hesaplarında da "S8" ismini kullanan Selçuk İnan'ın piyasaya sürülmesinin üzerinden 7 ay geçmiş bir akıllı telefon için neden şimdiye kadar yasal süreç başlatmadığı ise bir başka konu. Davanın seyri ve nasıl bir karar çıkacağı ise daha şimdiden merak edilmeye başlanmış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18195 kez okundu.
86 kişi, toplam 89 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim