Anlık Bildirim

Sharp Aquos S2 duyuruldu: %87.5 ekran-gövde oranı ve dikey çift kamera

Sharp, çerçevesiz tasarıma sahip yeni akıllı telefonu Aquos S2'yi resmi olarak duyurdu. Dikey çift kameralı cihazın 4GB ve 6GB RAM'li iki farklı varyantı bulunuyor.
Foxconn bünyesinde yer alan Sharp çerçevesiz yeni bir akıllı telefon olan Aquos S2'yi duyurdu. Samsung ve Xiaomi'nin ardından ince çerçeveli akıllı telefon furyasına katılan son şirket olan Sharp ne yazık ki cihazı şu an için sadece Çinli tüketicilere sunacak.
Sharp Aquos S2 son derece ince çerçeveli olması nedeniyle cihazın en önemli pazarlama noktalarından biri kesinlikle tasarımı olacak. Akıllı telefon, kenarsız bir ekrana ve %87.5 ekran-gövde oranına sahip. Ayrıca Sharp'ın Free Form Display (FFD) teknolojisini içeren 5.5 inçlik (2040 x 1080) bir ekranı var.
Şirket akıllı telefonun üst ve kenarlarda minimum çerçeve sunan 'tri-bezel' tasarıma sahip olduğunu söylüyor. Ancak ekranın alt kısmındaki çerçevenin varlığını sürdürdüğünü görüyoruz. Buna ek olarak telefon tamamen metal ve cam bir tasarımla geliyor.

Snapdragon 630 ve 660'lı iki varyant

Telefonun birinde Snapdragon 630 işlemci ve diğerinde ise Snapdragon 660 yonga seti bulunan iki varyantı var. Snapdragon 630 işlemcili model 4GB RAM ve 64GB dahili bellekle donatılmış durumda. Diğer varyant ise 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı sunuyor. Her iki modelin depolama alanını microSD kart yuvası ile genişletmek mümkün.
Aquos S2, Quick Charge 3.0 destekli 3.020mAh pilden güç alıyor. Telefonda Sharp'ın SmileUX arayüzü giydirilmiş Android 7.1 Nougat işletim sisteminin çalıştığını belirtelim. Çerçevesiz akıllı telefon 12MP + 8MP (derinlik bilgisini yakalamak için) sensör içeren çift kamerayla geliyor. Ayrıca arka kısımda çift LED flaş var.
Cihazdaki arka kamera, 30 kare/saniye 4K video kaydı yapabilirken, ön kısımda 8MP'lik bir kameraya yer verilmiş. Telefonun parmak izi tarayıcısı da var ve bu tarayıcı 3.6mm kalınlığıyla dünyanın en ince parmak izi tarayıcısı olmuş durumda. Sharp Aquos S2'nin başlangıç modeli 370$ bir üst varyantı ise 520$ olarak fiyatlandırılmış. İki varyant da 14 Ağustos'tan itibaren Çin'de satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10406 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, foxconn ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim