Anlık Bildirim

Snapdragon 660 yonga setli Asus ZenFone 5 Max göründü

Uzun kullanım süreleri ile Zenfone ailesinin beğenilen modeli olan ZenFone Max, bu yıl da boy göstermeye hazırlanıyor. Asus ZenFone 5 Max özellikleri haberimizde.

MWC 2018 fuarının en çok beğenilen akıllı telefon serisi olma başarısını gösteren Asus ZenFone 5 henüz tamamlanmadı. İlk etapta 3 model tanıtılsa da halen Max versiyonu gündeme gelmiş değil. Sızıntılar tanıtımın yakın olduğunu belirtiyor.

Asus ZenFone 5 Max özellikleri

Geekbench platformu üzerinde ortaya çıkan yeni Asus ZenFone 5 Max modeli artık biraz daha orta üst seviyeye hitap ediyor. Bu bakımdan önceki nesle göre fiyat konusunda artış olacağı tahmin ediliyor.

Asus ZenFone 5 Max modelinde özelleştirilmiş çekirdeklere sahip Qualcomm’un Snapdragon 660 yonga seti olduğu görülüyor. 4GB RAM ile desteklenen model Android 8.0 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Asus ZenFone 5 Max modeli görünüşe göre seride ZenFone 5Z amiral gemisinin arkasına yerleşecek. Modelde yine çift kamera kombinasyonu ve yapay zekâ desteğinin olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca çentik tasarımı da yeniliklerden biri olacaktır. Diğer taraftan en önemli kozu olan yüksek kapasiteli batarya yine kendisine yer bulacak. Bunun da 5000mAh seviyesinde olacağı tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim