Anlık Bildirim

Snapdragon 835'li Samsung Galaxy S8+ benchmark testinde göründü

Samsung'un bu ay sonunda tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy S8'in büyük varyantı Geekbench'te ortaya çıktı. Cihaz performans testlerinde Galaxy S7 edge modelini geride bırakmış durumda.
Samsung, 29 Mart'ta New York City ve Londra'da gerçekleşecek bir etkinlikle Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini duyuracak. Yeni amiral gemisiyle ilgili ayrıntılar gelmeye devam ederken bugün Galaxy S8+ varyantının benchmark sonuçları ortaya çıktı.
SlashLeaks'e göre, SM-G955U kod numarasını taşıyan Galaxy S8 + Geekbench'te görüldü. Android 7.0 Nougat çalıştıran cihaz tek çekirdek testinden 1929, çoklu çekirdekten ise 6048 puan almayı başarmış durumda.
Test ünitesinin Qualcomm'un 1.9GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 835 yonga seti ve 4GB RAM'le çalıştığını belirtelim. Akıllı telefondaki işlemci, 3D oyun gibi yorucu uygulamaları idare edebilecek ve Snapdragon 821'e kıyasla daha iyi performans sağlayacak. Aynı zamanda Quick Charge 4.0'ı destekliyor ve 10nm FinFET üretim sürecine sahip.

Galaxy S7 edge modeline kıyasla daha yüksek performans

Galaxy S8+ belirli bölgelerde Exynos 8895 yonga setiyle sunulacak. Samsung tarafından imal edilen işlemcinin aynı üretim sürecine sahip olacağı ve Qualcomm'un en yeni yonga seti ile hemen hemen aynı performansı sunacağı belirtiliyor.
Snapdragon 821 ve Android 7.0 Nougat'la çalışan Galaxy S7 edge, tek çekirdek testinden 1861, çok çekirdekten ise 5318 puan almıştı. Kesinlikle, Snapdragon 835'in geliştirilmiş performansı, selefi Galaxy S7 edge'e kıyasla S8'e daha fazla güç sağlayacak.
Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!
Galaxy S8+ modelinin 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 6.2 inçlik Super AMOLED ekran ve microSD kart ile genişletilebilir 64GB dahili belleğe sahip olması bekleniyor. Cihazda 12MP Dual Pixel (ikili piksel) arka kamera ve 8MP ön kamera olacak. İki telefon da suya ve toza dayanıklılık için IP68 sertifikası ve Samsung'un kendi Bixby sanal asistanıyla gelecek.
Büyük modeldeki pil kapasitesinin 3.500mAh, standart varyanttakinin ise 3.000mAh olması bekleniyor. Ayrıca şirket, iris tarayıcısını Galaxy S8 ile geri getirecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7505 kez okundu.
31 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, test ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim