Anlık Bildirim

Snapdragon 855, Geekbench performans testinde 10 bin puan aldı

Qualcomm, amiral gemisi telefonlara güç verecek yeni yonga setinin son rötuşlarını yapıyor. Geekbench performans testinde görülen Snapdragon 855'in çoklu çekirdek puanı oldukça etkileyici.
Kendi işlemcilerini üreten Samsung ve Huawei'nin cihazları dışında 2018'in tüm amiral gemisi telefonları Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinden güç alıyor. Qualcomm, SND 845'in devamı niteliğindeki Snapdragon 855 için son rötuşlarını tamamlamak üzere. Yonga setinin Geekbench performans testinde yüksek puan aldığı ortaya çıktı.
Geekbench yaklaşan Qualcomm yonga setinin modem numarasını yayınlamadı. Sadece “msmnile” kod adı ile listelendiğini görüyoruz. Performans testi yapılan cihaz 6 GB RAM'e sahip ve Android 9 Pie işletim sistemini çalıştırıyor.

Performansı ile Apple'ın A11 işlemcisini yakaladı

Söz konusu yonga setinin Snapdragon 855 olduğunu onaylayan şey ise SND 855 destekli cihazın çoklu çekirdek testinden 10.469 puan alması. Yani Apple'ın geçen yılki iPhone'larda kullandığı 64 bit mimariye sahip A11 Bionic çipin aldığı puana çok yakın.
Yeni Qualcomm yonga seti tek çekirdek testinden ise 3.697 puan alarak, 4.300 puanlı Apple A11 çipinin gerisinde kaldı. Geekbench testine tabi tutulan Snapdragon 855, üretim modeli olmayabilir. Yani yonga seti piyasaya sürüldüğünde, Apple'ın A11 işlemcisinden daha iyi bir performans göstermesi kimseyi şaşırtmamalı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7096 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
qualcomm, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim