Anlık Bildirim

Sony, 2018'de Xperia XZ Premium'un çerçevesiz varyantını çıkaracak

Önümüzdeki yıl demode tasarım politikasını değiştirmeyi planlayan Sony'nin çerçevesiz Xperia XZ Premium varyantı çıkarması bekleniyor. İşte akıllı telefonla ilgili son detaylar...
Sektördeki en demode tasarımlı akıllı telefonların Sony tarafından üretildiği konusunda birçok kişi hemfikir. Neredeyse tüm markalar çerçevesiz tasarım trendini benimserken Sony ısrarla eski tasarım ilkelerini korumayı sürdürüyor.
2018 yılında tamamen yeni bir tasarıma geçiş yapacağına yönelik söylentiler olan şirket gerçekten de tasarım politikasını değiştirecek gibi görünüyor. H8541 model numarasına sahip Sony marka bir akıllı telefonun özelliklerini gösteren yeni bir görsel ortaya çıktı.

Snapdragon 835 yonga seti ve 4GB RAM

4K çözünürlüklü ve Corning Gorilla Glass 5 kaplamalı 5.7 inç ekranla gelecek Sony H8541, şirketin ilk 2018 model amiral gemisi olabilir. Ayrıca sızıntı, akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM ve 64GB dahili bellek ile donatılacağını da ortaya koymuş durumda.
Xperia XZ Premium'dan daha küçük ve daha ince bir yapıya sahip olması beklenen Sony H8541'in ebatları ise 149 x 74 x 7.5 mm (XZ Premium'un 156 x 77 x 7.9 mm). Yani bu da ön çerçevelerin önemli ölçüde küçültülmüş olabileceğini ve muhtemelen Sony'nin akıllı telefonları için oldukça farklı bir tasarım anlayışına geçiş yapacağını gösteriyor.
Android 8.0 Oreo sürümünü çalıştırması beklenen amiral gemisi önümüzdeki yılın başında veya Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14204 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim