Anlık Bildirim

Sony Ericsson Xperia ARC HD'nin detaylı görüntüleri yayınlandı

Sony Ericsson'ın teknoloji tutkunları tarafından merakla beklenen yeni nesil akıllı telefonu Xperia ARC HD (kod adı Nozomi) detaylı görselleriyle birlikte gün ışığına çıktı. Uzun süredir konuşulmakta olan telefon, yüksek çözünürlüklü ekrana sahip akıllı telefon arenasında Sony Ericsson'un ilk temsilcisi olacak. 4.3-inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan telefon, Android 2.3.5 Gingerbread işletim sistemiyle gelecek.
Üzerinde yer alan 12 Megapiksel çözünürlüğündeki (Exmor lensli) kamera ile  yüksek çözünürlükte video ve fotoğraf kaydı yapabilen telefona, Qualcomm tarafından geliştirilen 1.5GHz hızında çift çekirdekli (Scorpion tasarımı) işlemci güç veriyor. Grafik işlem birimi olarak Adreno 220'nin eşlik ettiği Xperia ARC HD, üzerinde yer alan HDMI portu ile yüksek çözünürlükteki içeriği tek bir kablo üzerinden monitör ve televizyonlara aktarabiliyor.
GSM Arena'nın haberine göre üzerinde SD Kart slotu bulunmayan ve 16GB/32GB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği ile geleceği konuşulan telefona 1GB sistem belleği eşlik ediyor. Xperia ARC ve ARC S ile kıyaslandığında daha köşeli hatlara sahip olan telefona 1750 mAh kapasiteli pilin güç vermesi beklenirken çıkış tarihi ve fiyatlandırma hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor ancak kaynaklar Ocak ayındaki CES 2012 Fuarı'nı işaret ediyorlar. 
Sony Ericsson Xperia ARC HD'nin detaylı görüntüleri yayınlandı
Sony Ericsson Xperia ARC HD'nin detaylı görüntüleri yayınlandı
Sony Ericsson Xperia ARC HD'nin detaylı görüntüleri yayınlandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
57526 kez okundu.
39 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim