Anlık Bildirim

Sony, MWC 2018'de üç Snapdragon 660'lı Xperia telefon tanıtabilir

Mobil Dünya Kongresi'ne katılım gösterecek firmalar arasında yer alan Sony'nin etkinlikte Snapdragon 660 yonga setiyle güçlendirilmiş üç Xperia telefon tanıtabileceği ortaya çıktı.
Sony'nin zaten 2018 Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC) katılacağını biliyoruz. Şirketin geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir teaser video ise yeni bir akıllı telefon tanıtacağını doğrulamıştı. Bunun büyük olasılıkla Xperia XZ2 olabileceği söyleniyor ancak ortaya çıkan yeni benchmark sonuçlarına bakılırsa Sony birden fazla telefon duyuracak gibi görünüyor.
Telefonların isimleri belli değil ancak H31XX, H41XX ve H42XX model numaralarına sahipler ve hepsinin ortak özelliği Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile güçlendirilecek olmaları. Ayrıca modellerin ikisinde 3 GB diğerinde ise 4 GB RAM bulunduğunu belirtelim.

Sony Mobile, Xperia ailesini genişletmeye kararlı

Her ne kadar çok fazla detay olmasa da model numaralarını baz alarak H42XX'in H41XX modelinin bir varyantı olabileceğini söyleyebiliriz. Sonuç olarak önümüzdeki hafta başlayacak MWC 2018'de haklı olup olmadığımız ortaya çıkacak. Bununla birlikte Sony'nin bazı pazarlardaki faaliyetlerini küçültme kararına rağmen halen çok sayıda akıllı telefon çıkarmayı planladığını görmek sevindirici.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4074 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim