Anlık Bildirim

Sony, Xperia Sola modelini resmi olarak tanıttı

Sony, ocak ayından bu yana hakkında pek çok iddia öne sürülen Xperia Sola (nam-ı diğer Xperia MT27i Pepper) modelini bugün itibarıyla resmi olarak tanıttı.
116 mm uzunluğunda, 59 mm genişliğinde, 9.9 mm kalınlığında ve yaklaşık 107 gram ağırlığında dizayn edilen Xperia Sola, teknik açıdan daha önce tahmin edildiği üzere Xperia P ve Xperia U arasında konumlandırılmış durumda. 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli STE U8500 NovaThor platformunun ve 512 MB RAM'in güç verdiği akıllı telefon, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemini kullanıyor. Fakat akıllı telefonun, piyasaya sürüleceği çeyrek içinde (2. çeyrek) Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesine kavuşması beklenmekte.
Sony, Xperia Sola modelini resmi olarak tanıttı
3.7-inç boyutunda - 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlüğünde Bravia Engine teknolojili dokunmatik kapasitif ekrana (Reality Display) ve 8 GB dahili flash belleğe (5 GB'ı kullanılabilir) yer verilen akıllı telefonun kapasitesi microSD kartlar yardımıyla (32 GB'a kadar) arttırılabiliyor. Hatırlatmak ve kıyaslamak gerekirse Sony, Xperia S, Xperia P ve Xperia U modellerinde bellek kartı girişine yer vermemişti. Ayrıca Sony'nin ''Floating Touch'' olarak isimlendirdiği teknoloji sayesinde akıllı telefonun ekranına dokunmaksızın internet tarayıcısında kontrol sağlayabiliyorsunuz.
Wi-Fi 802.11n, GPS, Bluetooth ve NFC (Yakın alan iletişim teknolojisi) ile donatılan akıllı telefon, otomatik odaklama ve LED flaş özellikli kamerasıyla 5 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor, 720p (HD) video kaydı yapabiliyor.
UMTS şebekesi göz önünde bulundurulduğunda 475 saate varan bekleme, 5 saate varan konuşma, 40 saate varan müzik dinleme, 6 saate varan video izleme süresi vadeden 1320 mAh bataryaya sahip Xperia Sola'nın, önümüzdeki nisan ayından itibaren, kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle 329 Euro'dan satışa sunulacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun kutu içeriğinde Smart Tags aksesuarı da bulunacak.
Sony, Xperia Sola modelini resmi olarak tanıttı




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20151 kez okundu.
36 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim