Anlık Bildirim

Sony Xperia XZ3 dört farklı renkte sızdı

Yakında tanıtılacak olan Sony Xperia XZ3 dört farklı renk seçeneği ile gelecek. Akıllı telefonu yeşil, mor, gümüş ve siyah renkte gösteren görseller yayınlandı....
Sony geçtiğimiz geçtiğimiz aylarda Xperia XZ2, XZ2 Premium ve XA2 de dahil olmak üzere birçok akıllı telefon çıkardı. Bununla birlikte Japon şirketin 2018'de piyasaya sürmeyi planladığı bir başka telefon daha var.
Yaklaşan Sony Xperia XZ3'ün görüntüleri internete düştü. Yayınlanan görseller XZ3'ün -her ne kadar arka tarafında tek bir kamera sensörü olsa da- Xperia XZ2 Premium modeline oldukça benzediğini gösteriyor.
MySmartPrice isimli internet sitesi akıllı telefonu koyu yeşil, mor, gümüş ve siyah olmak üzere dört farklı renkte gösteren görseller yayınladı. Cihazın 1.080 x 2.160 piksel çözünürükte 5.7 inç IPS LCD ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca 18:9 görüntü oranı sunacağını belirtelim.

Sony Xperia XZ3 çok yakında tanıtılacak

Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM'le güçlendirilecek olan Sony Xperia XZ3, 64 GB depolama alanı ile gelecek. Ayrıca telefonun 48 megapiksel arka kamera ve 13 megapiksellik bir selfie kamerası ile donatılacağı gelen haberler arasında.
Sony, 30 Ağustos tarihinde IFA'da b ir basın toplantısı düzenleyecek. Şirketin söz konusu etkinlikte Xperia XZ3'ü sahneye çıkarması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3843 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim