Anlık Bildirim

Sony Xperia Z5 ailesi Android 7.0 güncellemesine kavuşuyor

Sony’nin bir önceki nesilde kalan Xperia Z5 amiral gemi ailesine Android 7.0 Nougat güncellemesi başlıyor. İki model için kullanıcılar güncelleme aldıklarını rapor ediyor.
 

Yeni X serisi amiral gemi akıllı telefonları için Android 7.0 güncellemesini başlatan Sony, bir önceki Xperia Z serisini de unutmadı. Xperia Z5 sahipleri merakla beklenen Android 7.0 güncellemesine kavuşuyor.

Önceki Amiral Gemi Serisi Sırada

Pek çok bölgede kullanıcıların Android 7.0 güncellemesini almaya başladığı ifade ediliyor. Hali hazırda Xperia Z5 ve Xperia Z5 Premium modellerine güncelleme gelmiş durumda. Xperia Z5 Compact için ise kısa bir süre daha beklemek gerekecek.

Android 7.0 güncellemesi Sony tarafında Google Now entegre yeni Xperia ana ekran uygulaması, daha iyi batarya ömrü, ön kamera için bir zamanlayıcı tuşu gibi yenilikler yer alıyor.

Google tarafındaki önemli özelliklere baktığımızda, Ayarlar menüsündeki alt menü başlıklarının kısa bilgilerle donatılması, yine Ayarlar menüsünde sol üst kısma yerleşmiş menü ikonu, Ses ve Bildirimler sekmesinin iki ayrı başlığa geçiş yapması, arka planda kurulan güncellemeler, bildirim çubuğunda biraz daha genişletilmiş alan, bildirim penceresinden gelen mesajlara cevap yazabilme, Doze tasarruf modunun daha agresif olması, Java 8 desteği, hızlı başlatma, yerleşik numara engelleme, gelişmiş RAM yönetimi bunlar arasında sayılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6636 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia z5 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim