Anlık Bildirim

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia 1'in (Xperia XZ4) basın görseli ortaya çıktı

Evan Blass, Sony'nin Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtacağı yeni amiral gemisi telefonunun basın görselini yayınladı. Görünüşe bakılırsa telefon Xperia 1 olarak lanse edilecek.
Mobil cihazlara yönelik güvenilir sızıntıları ile tanıdığımız Evan Blass, Sony'nin bir sonraki amiral gemisinin görüntüsünü yayınladı ve cihazın 'Xperia 1' olarak adlandırılacağını iddia etti. Akıllı telefonun Xperia XZ4 olarak piyasaya sürülmesi bekleniyordu.
Görünüşe bakılırsa Sony, amiral gemisi serisinde yeni bir isimlendirmeye gidiyor. Henüz bu konu hakkında kesin konuşamasak da Blass'ın sektördeki en güvenilir kaynaklardan biri olduğunu unutmamak gerekir. Ayrıca mor renkli telefonun son derece şık bir tasarıma sahip olması da dikkat çekiyor.

25 Şubat'ta tanıtılacak

Blass telefonun teknik özellikleri konusunda herhangi bir bilgi vermedi. Ancak daha önceki raporlar Snapdragon 855 yonga seti, 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanı ve 4.400 mAh kapasiteli bir pille geleceğini ortaya koymuştu. Ayrıca 21:9 görüntü oranına sahip bir ekrana sahip olması bekleniyor. Akıllı telefon 25 Şubat tarihinde düzenlenecek etkinlikte lanse edilecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13875 kez okundu.
34 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim