Anlık Bildirim

Sony’den giriş seviyesine Xperia L1

Sony Xperia X akıllı telefon ailesinin ikonik tasarımını beğeniyor ancak bütçenizi de düşünüyorsanız, donanımdan taviz vermek şartıyla bu imkana sahip olabilirsiniz.

MWC 2017 fuarında yeni Xperia X serisi telefonlarını tanıtan Sony, bugün farklı bir model ile karşımıza çıktı. Sony Xperia L1 adındaki akıllı telefon daha çok giriş seviyesine hitap eden bir model olmuş.

Giriş seviyesinde Sony tasarımı

5.5 inçlik 720p çözünürlüğünde ekrana sahip olan akıllı telefona 1.45GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli MediaTek yonga seti güç veriyor. 2GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen akıllı telefon klasik Sony gövde tasarımını yansıtıyor.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde LED flaşlı bir kamera yer alırken ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor. Batarya için belirlenen kapasite 2620mAh seviyesinde. Bağlantı girişi olarak USB Tip-C tercih edilmiş.

Modelin farklılaşan yönü işletim sistemi diyebiliriz. Android 7.0 üzerine inşa edilen modifiye işletim sistemi, kullanıcısını tanıyarak belirli durumlara göre otomatik olarak cihaz ayarlarını değiştiriyor, hedef odaklı önerilerde bulunuyor. Nisan ayı sonunda satışa çıkacak olan telefonun uygun bir fiyatı olacağı belirtiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21537 kez okundu.
40 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia l1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim