Anlık Bildirim

Süper Lig yayın ihalesi kızışıyor: Turkcell de ihaleye girecek

Süper Lig yayın ihalesinde Turkcell beklenmedik bir çıkış yaptı. Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, çok uzun süredir hazırlık yaptıkları ihalede teklif vereceklerini duyurdu.

Süper Lig yayın ihalesi kızışıyor: Turkcell de ihaleye girecek Tam Boyutta Gör
 

2017 yılı Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Süper Lig yayın hakları ihalesi bu kez çok daha sert geçeceğe benziyor. Yurt dışından yayın haklarını almak için ihaleye girmeyi planlayan yabancı şirketlerin olduğunu biliyorduk. Şimdi işin içine Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Turkcell de dahil oldu.

Turkcell TV+ ile İngiltere Premier Lig maçlarının yayın haklarını elinden bulunduran Turkcell, Süper Lig yayın hakları ile maç izlemeyi lüks olmaktan çıkarıp, izlemeyi ve ulaşmayı kolaylaştıracağız vaadinde bulunuyor. Bu da internet üzerinden Süper Lig maçlarının çok daha ucuza izlenebileceği anlamını taşıyor.

Kaan Terzioğlu’nun açıklamalarına göre Turkcell uzunca bir süredir bu yönde alt yapılarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yürütüyormuş. Turkcell TV+ sayesinde her yerden kolaylıkla yayınların izlenebilmesini hedefleyen Turkcell’in ihalede kazanan isim olabilmek için çok ciddi bir bütçe ayırması gerekiyor. İhalenin 500 milyon doların üzerinde gerçekleşebileceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7883 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, süper lig ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim