Anlık Bildirim

Suya ve toza dayanıklı Galaxy S4 modeli önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak

Suya ve toza dayanıklı Galaxy S4 modeli önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak

Son dönemlerde üst seviye akıllı telefon modellerinde suya ve toza dayanıklılık özelliği ön plana çıkmaya başladı. İş veya hobi gereği sürekli olarak dış mekanlarda ve coğrafi olarak zor şartlarda zamanını geçiren tüketici grubunu hedefleyen bu özellikler oldukça da ilgi görüyor. Sony Xperia Z, Huawei Ascend P2 gibi modellerin ardından Samsung da suya ve toza dayanıklı bir versiyon hazırladığını duyurdu.

Samsung bölge başkanlarından Youbg Soo Kim tarafından yapılan açıklamaya göre, amiral gemi modeli Galaxy S4'ün suya ve toza dayanıklı bir versiyonu için çalışmalar sürüyor. Samsung'un neden suya ve toza dayanıklı bir amiral gemi modeli üretmediğine dair sorulan bir soruya cevap veren Kim, önümüzdeki haftalarda bu modelin pazarda olacağını sözlerine ekledi. 

Dayanıklılık sertifikasına sahip Galaxy S4 versiyonunun tam olarak ne zaman pazara sunulacağına dair bir bilgi yok. Ancak en çok satan Android cihazı ünvanına sahip Galaxy S serisinin yeni üyesinin bu tarz sertifikalar edinmesi, özellikle dış mekan aktiviteleri ve aksiyon sporları ile ilgilenenlerin beğenisini kazanacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4218 kez okundu.
51 kişi, toplam 62 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim