Anlık Bildirim

Teknik özellikleri belli olan Galaxy S8+ 6.2 inç devasa ekrana sahip olacak

Samsung'un heyecanla beklenen yeni amiral gemisinin büyük ekranlı modeli Galaxy S8+'ın teknik özellikleri açığa çıktı. Cihaz 6.2 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.
Samsung Galaxy S8 ile ilgili sızıntılar devam ederken, bu kez de S8+ varyantının tüm teknik özellikleri internete düşmüş durumda. Dokümanda yer alan bazı bilgileri biliyor olsak da şu ana kadar açığa çıkmamış pek çok detay var.
Her şeyden önce sızıntı, Samsung Galaxy S8+ modelinin Quad HD+ çözünürlüğünü destekleyen 6.2 inç Super AMOLED (yuvarlak köşeler nedeniyle tam olarak 6.1 inç) ekrana sahip olacağını doğruluyor. Akıllı telefonun 4G LTE desteğine sahip olması zaten bekleniyordu ancak arka kısımda çift kamera dizilimi olmayacak.
Bunun yerine Galaxy S7 ve S7 edge modellerinde gördüğümüz 12 megapiksellik Dual Pixel (İkili Piksel) teknolojisine sahip arka kamerayla gelecek. Belki kamera sensörü ve işleme teknolojisinde bazı iyileştirmeler yapılabilir. Ayrıca ön tarafında iris tarayıcısı ile 8 megapiksellik bir selfie kamerası olacak.

IP68 sertifikası ve 4GB RAM

Daha önce de belirtildiği gibi hem Samsung Galaxy S8 hem de S8+ suya ve toza dayanıklılık için IP68 sertifikasına sahip olacak. Ayrıca, Güney Koreli şirket tarafından çıkarılan diğer pek çok üst seviye akıllı telefonlar gibi Samsung Knox güvenlik çözümüyle gelecekler.
Samsungi Galaxy S8+ modeliyle uç noktalara çıkmayacak, bu nedenle akıllı telefonda 6GB RAM yerine 4GB RAM yer alacak. Ayrıca microSD kart ile genişletilebilen 64GB dahili belleğe sahip olacak.
Şarj pedi araclığıyla kablosuz şarj teknolojisi sunacak cihazın Samsung Pay'i de destekleyeceği belirtiliyor. Ne yazık ki pil hakkında herhangi bir detay yok ancak büyük ekranın büyük miktarda enerji gerektireceği de ortada.
Listede Android geçiyor fakat işletim sisteminin sürümü hakkında hiçbir bilgi yok. Akıllı telefonun Android 7.0 Nougat'la birlikte sunulacağını söyleyebiliriz. Ayrıca kutudan AKG tarafından üretilmiş bir çift kulaklık da çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8205 kez okundu.
37 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim