Anlık Bildirim

Tüm Nokia akıllı telefonları Android Oreo güncellemesi alacak

HMD Global tarafından lisans hakları satın alınan Nokia'nın ürün müdürü, tüm akıllı telefonlarının Android Oreo güncellemesi alacağını duyurdu. Firma, iki yıl güncelleme garantisi veriyor.

Tüm Nokia akıllı telefonları Android Oreo güncellemesi alacak

HMD Global’in ürün müdürü Juho Sarvikas, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile tüm Nokia akıllı telefonlarının Android Oreo güncellemesi alacağını resmi olarak duyurdu.


Kullanıcıların Twitter üzerinden Android Oreo güncellemesi ile ilgili soruları üzerine Juho Sarvikas “Nokia 3 de dahil olmak üzere tüm akıllı telefonlarımız Oreo güncellemesi alacak. Güncelleme tarihi ile ilgili yorum yapıp başımı belaya sokmak istememJ dedi.

Google tarafından Android Oreo tanıtımı yapılırken Nokia telefonlarının Android Oreo güncellemesi alacağı açıklanmıştı. Nokia 3’ün işlemci gücünün düşük olmasından dolayı bu güncellemeyi almaması bekleniyordu. Sarvikas, Nokia 3 sahiplerine müjdeli haberi vermiş oldu.

Bilindiği üzere HMD Global, stock Android’e benzer bir arayüz kullanıyor. Bunun getirisi olarak güncellemeleri daha hızlı yayınlamayı vadediyor. Ayrıca firma tarafından Android cihazlar için iki yıl güncelleme garantisi de verildi. Yani Nokia telefonlar, Android P güncellemesini de alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3842 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, hmd global ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim