Anlık Bildirim

Türk Telekom müşterilerine Empati yapacak

Türk Telekom; en öncelikli konularının başında gelen müşteri memnuniyetini daha da artırmayı ve müşterilerin deneyimini mükemmelleştirmeyi hedefleyen ‘Empati Programı’nı başlattı.

Müşteri deneyimini en iyi hale getirmek için yatırımlarını devam ettiren Türk Telekom, yeni bir programa başlıyor. Empati Programı müşteri memnuniyetini daha da artırmayı hedefliyor.

Uçtan uca

Müşteri memnuniyetini en önemli hedefleri içerisinde tutmayı hedefleyen Türk Telekom, müşteri servislerindeki, operasyonel hizmetlerdeki ve iç müşteri deneyimindeki süreçleri daha da ileriye taşımak için Empati Programı’nı başlattı.

Empati Programı kapsamında uçtan uca her bir saha, bölge ve iş birimlerine yapılan ziyaretlerle bu yeni çalışma kültürü için bilgilendirmeler gerçekleştirilmeye başlandı. Şirket içinde açık bir iletişim platformu ile çalışanlar da görüş ve önerilerini iletebiliyorlar.

Şirket içindeki tüm iş birimleri ve grup bünyesindeki iştirakleri de Empati Programı’na dahil eden Türk Telekom, program için matris bir çalışma yapısı oluşturdu. Türkiye’nin 8. kez en değerli markası seçilen Türk Telekom, Empati Programı’yla müşteri memnuniyetini artırmayı ve en beğenilen şirket olmayı hedefliyor. Yapılan araştırmalara göre müşteri memnuniyeti yüzde 20 arttığında, telekom şirketlerinin geliri yıllık yüzde 10-15 artıyor.

Türk Telekom CEO’su Paul Doany, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından duyurduğu Program kapsamında, CEO unvanını da Twitter’da Müşteri Deneyimi Yöneticisi - Customer Experience Officer (CEO) olarak güncelledi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6815 kez okundu.
75 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, empati programı ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim