Anlık Bildirim

Ünlü analist, iPhone 8’in boyutunu ve batarya kapasitesini açıkladı

Tutarlı Apple tahminleriyle tanınan uzman analist Ming-Chi Kuo, iPhone 8’in ekran boyutu ve batarya kapasitesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

 

Ünlü analist, iPhone 8’in boyutunu ve batarya kapasitesini açıkladı Tam Boyutta Gör

KGI Securities’in deneyimli analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 8 ile ilgili yeni tahminlerde bulundu. Analist, Apple’ın yeni akıllı telefonunun batarya kapasitesi ve ekran boyutuyla ilgili bilgilerin yer aldığı raporunu paylaştı.

Kuo’nun raporunda yer alan bilgilere göre iPhone 8, iPhone 7 ile benzer boyutlara (4.7 inch) ve 2700 mAh batarya kapasitesine sahip olacak, ancak batarya ömrü konusunda 2900 mAh bataryaya sahip olan iPhone 7 Plus ile yarışacak. Kuo, bu gelişmiş batarya ömrüne erişebilmek için iPhone 8’de bazı değişimlerin yapıldığını öne sürdü. Bu değişimlerle akıllı telefonun birçok donanımını değiştiren Apple, donanımlarının daha az enerji tüketmesini sağlamaya çalışıyor.

Batarya ömrünü artıracak bir diğer etken ise akıllı telefonun OLED ekranı. Sıradan LCD ekranlarından daha az enerji tüketen OLED ekran, daha büyük ekranlı iPhone 8 modelinin batarya ömrünü de olumlu yönde etkileyecek.

Bu bilgilere bakarak iPhone 8’in, en iyi batarya kapasitesine sahip olan Apple telefonlarından birisi olacağını söyleyebiliriz. Ancak Kuo tarafından paylaşılan bu bilgilerin şimdilik sadece bir tahminden ibaret olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6196 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, iphone 8 batarya ömrü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim