Anlık Bildirim

Uzanlar’ın Vertu markası pazara geri dönüyor

Lüks telefonların ilk adresi Vertu, mali krizi atlattıktan sonra yeniden pazara dönüyor. Uzanlar yarın Çin’de önemli bir etkinlik düzenleyecek. Etkinliğin sloganı Yaşa veya Öl.

Nokia’nın lüks akıllı telefon markası iken Microsoft’a satış sonrasında ayrılan ve bir süre sonra da mali krize giren Vertu, hatırlanacağı üzere yurtdışında yaşayan Uzanlar tarafından satın alınmıştı. Çinli TCL ile üretim ortaklığı yapan ve İngiltere’deki Vertu varlıklarını açık arttırma ile satan Uzanlar pazara yeniden geri dönüyor.

Ölüm kalım savaşı

Yaşa veya Öl mottosuyla yarın bir etkinlik düzenleyecek olan Vertu markası yeni bir lüks akıllı telefon modeli tanıtacak. Lüks tasarımından vazgeçmeyen Vertu’nun konuklara giysi standardı getirdiği gözlerden kaçmıyor.

Davetiyede Handmade in England ibaresi dikkat çekiyor. Bununla birlikte etkinlik Çin’de olacak ve muhtemelen yeni lüks telefon ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Vertu’nun TCL ile üretim ortaklığı yaptığı da hesaba katıldığında İngiltere’de nasıl bir üretim yolu izlenecek merak konusu.

Soru işaretleri bir yana Uzanlar’ın akıllı telefon pazarına lüks tüketim üzerinden döneceği anlaşılıyor. Daha önce ana akım telefonlar üretilebileceği düşünülmüştü. Lüks telefon satışları ile Uzanlar’ın Vertu’yu yeniden önemli bir marka haline getireceği ifade ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim