Anlık Bildirim

Vivo açılır kapanır selfie kamerasına sahip telefonunun teaser videosunu yayınladı

Çinli Vivo, MWC 2018'de prototipini sergilediği açılır kapanır selfie kamerasına sahip telefonunun yeni teaser videosunu yayınladı. İşte ön yüzü tamamen ekranla kaplı telefonun son görüntüleri.
Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, bu yılın başlarında sergilenen Apex Concept modelinde tanıklık ettiğimiz etkileyici teknolojilere sahip yeni bir akıllı telefon teaser'ı yayınladı.
Şirket tarafından yayınlanan video, üst kısmında açılır kapanır selfie kamerası olan ve ön yüzü tamamen ekranla kaplı bir akıllı telefonu gösteriyor. Vivo, 12 Haziran tarihinde Çin'in Şanghay şehrinde düzenleyeceği etkinlikte akıllı telefonu resmen tanıtacak.

Ekrana gömülü parmak izi sensörü de var

Hatırlarsanız 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan konsept telefonda da bahsi geçen tüm bu yeniliklerin hayata geçirildiğini görmüştük. Bununla birlikte videodaki cihazın prototip versiyondan daha yuvarlak hatlara sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Teknik özellikleri henüz onaylanmasa da, teaser videoda ekrana gömülü parmak izi sensörü ve çift arka kamera da gösteriliyor. Yani görünen o ki telefon oldukça iyi özelliklerle gelecek. Teaser'ın tamamını aşağıdaki video aracılığı ile izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8685 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim