Anlık Bildirim

Vodafone’dan Smart V8 akıllı telefonu

Smart markası altında akıllı telefonlarını abonelerine sunan Vodafone, giriş seviyesine yakın yeni bir akıllı telefon daha duyurdu. Smart V8 tatmin edici bir donanıma sahip.
Vodafone’dan Smart V8 akıllı telefonu
 

Yıllardır orta ve giriş seviyesinde akıllı telefonlar ile müşteri portföyünü arttırmaya çalışan Vodafone, seriye yeni bir model daha ekliyor. Vodafone Smart V8, giriş seviyesinde tatmin edici bir performans sunmayı amaçlıyor.

Operatör telefonu

Tamamen metal bir gövdeye sahip olan akıllı telefon 5.5 inçlik IPS LCD ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Snapdragon 435 yonga setinin güç verdiği modele 3GB LPDDR3 RAM ve 32GB arttırılabilir kapasite eşlik ediyor.

Arka kısımdaki parmak izi okuyucusunun hemen üzerinde 16MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor ve Full HD video kaydı yapıyor. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası yer alıyor. Android 7.1 işletim sistemi üzerinde çalışan modelin 3000mAh kapasiteli bir bataryası mevcut.

Vodafone markası altında satılacak olan akıllı telefon için 205$ fiyat etiketi belirlenmiş. Operatör, farklı tarifelerle modeli abonelere sunacak. Yakın zamanda ülkemizde de piyasaya çıkması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim