Anlık Bildirim

Vukuatlı telefon Samsung Galaxy Note 7'den haber var

Akıllı telefon üreticisi Samsung'un patlayan bataryası ile gündeme gelen telefonu Galaxy Note 7'den haber var. Üretimi durdurulan telefonla ilgili ortaya çıkan bir belge kafaları karıştırdı.
Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un 2016 yılında piyasaya sürdüğü vukuatlı telefonu Galaxy Note 7'den haber var. Piyasaya çıktıktan sonra, patlayan bataryaları nedeniyle büyük bir skandala neden olan Galaxy Note 7 kısa bir süre içinde piyasadan toplatılmış ve büyük bir değişim ve geri ödeme kampanyası başlatılarak üretimi durdurulmuştu.

Galaxy Note 7 için alınan sertifika kafaları karıştırdı

Samsung, bu skandalı unutturmak için Galaxy Note 7'nin daha düşük pil kapasiteli versiyonu olan Galaxy Note FE (Fan Edition) modelini piyasaya sunsa da, olayın izleri kolay kolay silineceğe benzemiyor. SamMobile'in haberine göre Samsung 23 Nisan'da, Galaxy Note 7'nin Android Oreo güncellemesi için Wi-Fi sertifikası aldığını ortaya koyuyor.
Artık resmen hiç kimse Galaxy Note 7'yi kullanmıyorsa, Samsung'un neden Android Oreo güncellemesi için Wi-Fi sertifikasyonuna gittiğini anlamak zor. Gelen haberler, Galaxy Note 7'yi iade etmeyen ve kullanmaya devam eden küçük bir kesim olduğu yönünde olsa da, bu pek mantıklı değil. Zira Galaxy Note 7 için herhangi bir güncelleme beklenmiyor.
Kafaları karıştıran bu gelişmenin tek olumlu yönü ise Galaxy Note FE'nin de aynı sertifikayı almış olması. Galaxy Note FE kullanıcıları yakın zamanda cihazlarını Android Oreo 8.0 işletim sistemine yükseltebilecekler. Güncellemenin tarihi ise henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13502 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim