Anlık Bildirim

Windows telefonlara bir darbe de Electronic Arts'tan geldi

Microsoft'un mobil platformunu terkeden firmalar arasına Electronic Arts da katıldı. Ünlü oyun stüdyosu FIFA Mobile'ın 7 Kasım'dan sonra artık Windows telefonlarda çalışmayacağını açıkladı.
Windows telefonlar bir başka önemli uygulamayı daha kaybediyor. Electronic Arts, FIFA Mobile'ın 7 Kasım'da Microsoft'un mobil platformundan çekileceğini açıkladı. Oyun bu tarihten sonra Windows telefonları desteklemeyeceği için tüm çevrimiçi işlevleri kapatılacak. Bu nedenle kullanıcıların oynamaya devam edebilmeleri için iPhone veya Android'e geçmeleri öneriliyor.
Bunun için yapılması gereken tek şey, Facebook kimlik bilgilerini girmek. İçerik Facebook ile senkronize edildiğinden kullanıcılar iPhone veya Android'de kaldıkları yerden devam edebilecekler. Electronic Arts konuyla ilgili yaptığı açıklamada 7 Kasım tarihine kadar yani önümüzdeki 90 gün boyunca çevrimiçi hizmetleri sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Oyun içi para birimi 7 Kasım'a kadar kullanılmalı

Bilinmesi gereken en önemli şey, Windows 10 Mobile kullanıcılarının oyun içi para birimini 7 Kasım'a kadar harcaması gerektiği. Çünkü bundan sonra tüm çevrimiçi hizmetler kapanacağı için harcamaları mümkün olmayacak. İçeriğinizi Android veya iOS'a aktarırsanız, FIFA puanlarınızı da yeni platforma taşımış olacaksınız. Aksi taktirde şirket geri ödeme yapmayacağını söylüyor.
Öte yandan FIFA Mobile'ın Windows Mağazası sürümünün kullanıcıları pek memnun ettiği söylenemez. Çoğu kişi popüler futbol oyununu cihazlarında oynama fikrinden memnun olsa da uygulamadaki eksiklikler, hatalar ve çökme sorunları nedeniyle hayal kırıklığına uğramış durumdalar. Oyunun Windows Mağazası'ndaki genel derecelendirmesi şu anda 2.3 ve indiren kullanıcıların büyük bir çoğunluğu 5 üzerinden 1 yıldız vermiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4850 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim